Цикл просвітницьких занять від «Єдності»

13 травня 2019
564

Упродовж місяця студенти академії, волонтери загону «Єдність», провели інформаційно-просвітницькі заняття для учнів ЗЗСО Полтави № 2, 15, 19, 24, 27, 35, Полтавської гімназії № 33, НВК № 16 на тему «Гаджетоманія». Студенти розповідали дітям, що сучасні гаджети здатні творити дива. Пошук додаткового навчання, можливостей стажувань, подорожей, швидка оплата рахунків, – все це стало до нас ближчим завдяки появі нових мобільних технологій. Та водночас попереджали, що надмірне використання мобільних телефонів сприяє залежності, призводить до порушень пам`яті, уваги, розладів статевої системи...

«Живіть в реальному світі, спілкуйтеся наживо, відчувайте одне одного, використовуйте міміку, жести! Це покращує комунікацію між людьми і сприяє гармонії з зовнішнім середовищем. А гаджети нехай лишаються для принципу «ok, Google», навчання, пошуку можливостей...»

Зустрічі проходили в рамках проекту «Здорові ми – здорова Україна» за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому.