Відбулося засідання Поважної Ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «ОРДЕН СВЯТОГО ПАНТЕЛЕЙМОНА»

22 січня 2021
1458

21 січня 2021 року відбулося засідання Поважної Ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «ОРДЕН СВЯТОГО ПАНТЕЛЕЙМОНА.

У ньому взяв участь голова Полтавської РР Відзнаки, професор Валерій Похилько. На порядку денному розглядалися питання діяльності Регіональних Рад у рамках проєкту Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» за результатами зустрічей із Головою Поважної Ради. Доповідав із цього питання Василь Князевич, який проінформував, що на сьогодні загальна кількість членів Регіональних Рад – 317 осіб, які задіяні у конкурсному відборі Відзнак «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона».

Голова Поважної Ради  також зупинився на питанні щодо реалізації повноважень Поважної Ради та її ролі у суспільному житті країни, наголосивши на необхідності популяризації Відзнаки як серед лікарів, так і серед представників громадськості. Під час розгляду цього питання вказувалося також на те, що регіональні ради мають в урочистій обстановці нагороджувати переможців регіонального відбору.

На засіданні розглянули ще низку важливих організаційних питань, зокрема, йшлося про стан та перспективи подолання й шляхи протидії Covid-19 в Україні.