«Дебют першокурсника» : враженнями ділиться учасник

16 жовтня 2019
859

Один із масштабних заходів нового студентського життя «Дебют Першокурсника» відбувся 15 жовтня у залі обласного симфонічного оркестру міста Полтави. Студенти І року навчання мали змогу перед публікою продемонструвати свої уміння і прагнення перемагати. З-поміж вокалістів, танцюристів, музикантів і декламантів необхідно було зробити майже неможливе: відзначити кращих із кращих, і це вдалося завдяки професіоналізму високоповажного журі

Також велику роль відігравали і спонсори «Дебюту Першокурсника»: ПіццаКет (єдина мережа у місті з цілодобовою і безкоштовною доставкою піцци у місті Полтава), Rice – доставка їжі та суші євро-азіатської кухні, Ортодім – магазин медтехніки, стильний і комфортний одяг для лікарів.

Виступи відбувалися у різних номінаціх і у кожній був свій переможець.  «Кращий вокальний номер» здобув Ткаченко Олексій, студент медичного факультету 1, звання «Кращий танцювальний номер» отримала Анастасія Гриженко, студентка того ж факультету, «Родзинкою фестивалю» став студент факультету підготовки іноземних студентів Ель Мілуай, довгоочікуваним призом глядацьких симпатій нагородили студентку медичного факультету 1 Дзюбан Анну, а кращою командою КВД цього року стала команда стоматологічного факультету.

Почесну нагороду, вручену ректором УМСА В. М. Жданом, і звання абсолютного переможця «Дебюту першокурсника» отримав студент стоматологічного факультету Яковенко Ілля.

 Також завдяки спонсорам учасники отримали приємні подарунки, статуетки та традиційні чашки.

Було дуже приємно бачити відповідальність студентів, які довго готувалися до фестивалю і прикладали максимально зусиль для достойної участі у ньому. Всіх переможців з успіхом, а учасників з їх першим, дійсно яскравим дебютом.!

Автор Олексій Ткаченко.