12 травня 2020 року відбулося засідання ПК УМСА

13 травня 2020
627
12 травня 2020 року відбулося засідання ПК УМСА

У режимі онлайн в академії 12 травня 2020 року відбулось чергове засідання профспілкового комітету академії.

Його провела голова ПК Зінаїда Борисова.

Серед головних питань, які розглянули члени профспілки, було підведення підсумків відзначення Дня примирення та Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни.

Йшлося також про можливості забезпечення підготовки оздоровлення дітей співробітників у таборах відпочинку за умови припинення карантинних заходів в Україні, прийнято рішення про часткову оплату путівок. Зокрема, заслухали інформацію про підготовчу роботу до сезону інженерно-будівельної групи в оздоровчому таборі «Диканьська діброва».

Член ПК, доцент Т. А. Трибрат доповіла, що за I квартал 2020 року надійшло 284 лікарняних листів. Ведеться пояснювальна робота серед співробітників академії щодо правильності їх оформлення та своєчасної подачі до відділу кадрів після перебування на лікарняному. Вчасно надається грошова допомога співробітникам, які часто і довго хворіють, з метою профілактики хронічних захворювань.

Систематично здійснюється також і роз’яснювальна робота щодо запобігання захворюваності на Covid-19.

Завершуючи засідання у дистанційному режимі, очільниця ПК Зінаїда Борисова побажала всім доброго здоров`я та подякувала за сумлінне ставлення до своїх зобов`язань перед колективом академії всіх членів профспілки.