Академіє моя, Ти процвітай! За інформаційним ресурсом «Освіта UA» УМСА є Лідером серед вишів Полтавщини!

12 серпня 2020
808

Днями інформаційнй ресурс «Освіта UA» представив вищих навчальних закладів Полтави і Полтавської області у консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України в 2020 році.

За його даними Академія посіла перше місце серед вишів Полтави і Полтавської області, 27 місце – у загальному рейтингу і 44-е у «ТОП 2020 Україна»!

«Ми пишаємось своїми здобутками у вищій медичній освіті іу медичній галузі в цілому. Радіємо успіхам та визнанню наших колег на високому державному рівні та отриманню ними престижних нагород за багаторічну звитяжну працю. Все то є вагомим підтвердженням високого рівня професійності науково-викладацького колективу нашої академії, суспільної затребуваності у фундаментальній підготовці майбутніх висококваліфікованих медичних кадрів і, звичайно ж, оновлені дані сьогоднішнього рейтингу свідчать про те, що наша академія, якій незабаром виповниться 100 років, не тільки пишається заслуженими плодами наукової та викладацької багаторічної праці, а й завойовує нові лідерські позиції у медичній освіті! Так будемо тримати!» - зазначив ректор УМСА, професор Вячеслав Ждан.

З новим визнанням у медичному та освітньому просторі, рідна Академіє! Хай множаться твої здобутки і слава задля здоров`я і життя на землі!