Відбулось засідання Вченої ради

15 червня 2022
433

15 червня 2022 року у режимі онлайн відбулось засідання Вченої ради ЗВО ПДМУ. На ньому заслухали результати випускової атестації – Комплексного практично-орієнтованого кваліфікаційного іспиту здобувачів ступеня вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 222-«Медицина» та зі спеціальності 221-«Стоматологія» галузі знань 22-«Охорона здоров`я» у 2021-2022 навчальному році.

У порядок денний були також включені питання затвердження змін і доповнень до освітньо-професійних програм зі спеціальностей 222-«Медицина» та 221-«Стоматологія» за другим (магістерським) рівнем.

Вчена рада заслухала звіт докторанта кафедри гістології, цитології та ембріології, доцента ЗВО, к. мед. наук Стецука Є. В. про виконану науково-практичну роботу за I рік перебування у докторантурі зі спеціальності 222-«Медицина».

З нагоди прийдешнього професійного свята – Дня медичного працівника перший проректор ЗВО ПДМУ, професор Валентин Дворник за плідну працю в медичній та науково-педагогічній сфері та високу професійну майстерність вручив нагороди науково-педагогічним працівникам від Кабінету Міністрів, Подяки від Полтавських обласної та міської рад, Відзнаки Ордена Святого Пантелеймона.