Про анатомію з гумором

28 листопада 2019
727

В аудиторії №7 колективом кафедри анатомії людини традиційно проведено брейн-ринг «Анатомія з гумором» серед студентів 2 курсу медичного факультету. У ньому також взяли участь студенти 1 та 2 курсів медичного факультету, студенти 1 та 2 курсів стоматологічного факультету та факультету підготовки іноземних студентів.

Змагалися дві команди: «Ендорфіни» та «Ритми серця».

Підготовку та відповіді студентів оцінювало висококваліфіковане журі. А Брейн-ринг включав в себе 7 конкурсів. Паузи заповнювали привітання із сонячного Туркменістану від студентки 2 курсу медичного факультету групи №17 Гарлиєвої Махріджемал; виконання ліричних пісень студентками 2 курсу медичного факультету групи №1, 3 Джос Вікторії та Кривошеїної Антоніни. Незабутні враження залишили танцювальні номери: романтичний номер студентки 12 групи Рибалко Дарини та запальний хіп-хоп у виконанні студентки 2 групи 1 курсу Теницької Єлизавети.

За підсумками 7 конкурсів у запеклій боротьбі перемогла команда «Ритми серця.» На її рахунку 92 бали. Всього 4-х балів не вистачало гравцям команди «Ендорфіни».

Але всім гравцям обох команд були вручені дипломи та подарунки, зокрема, від деканату медичного факультету №1 презентовані видання з історії академії.