Відбулися I та II етапи Міжнародного клінічного конкурсу з реставрації зубів

07 лютого 2020
585

6 лютого 2020 року на базі кафедри терапевтичної стоматології Української медичної стоматологічної академії відбувся перший та другий етапи Міжнародного клінічного конкурсу з реставрації зубів для студентів Global Clinical Case Contest 2020. Він є традиційним з 2004 року і проводиться за ініціативи Dents ply Sirona. Перший етап був у форматі лекційної програми для студентів стоматологічного факультету. Насиченою за інформацією, практичними рекомендаціями, наочністю клінічних випадків була лекція доцента кафедри терапевтичної стоматології, Oпініон Лідера Dents ply Sirona Івана Поповича. Вона викликала неабиякий інтерес у слухачів та ряд запитань від них.

Наступним етапом стало відбіркове фантомне заняття на кафедрі у навчальному фантомному класі із 14 студентами 4-5 курсів, яке дозволило виконати на фантомах реставрації нижнього моляра із порожниною II класу із застосуванням сучасних технологій, матеріалів Сeram. X Sphere TEC one, SDR, адгезиву Prime & Bond universal, матричної системи Palo dent Plus, системи Enhance.

За результатами виконаних робіт студентами на фантомах найближчим часом будуть відібрані троє студентів - учасників наступного клінічного етапу міжнародного конкурсу, який також буде проходити на базі кафедри терапевтичної стоматології.