На онлайн-платформі Zoom відбулась 3-тя Міжнародна конференція

02 вересня 2021
353

21-22 серпня 2021 року на онлайн-платформі Zoom відбулась 3-тя Міжнародна конференція зі стоматології та здоров’я порожнини рота з модерацією науковцями Інституту стоматологічної науки та досліджень Індії. Організаторами онлайн-конференції стали Асоціація науково-дослідних та технологічних розробок Bioleague Worldwide (Індія), Інститут Prime (Сальвадор, Бразилія), Інститут стоматологічної науки та досліджень (Латур, Індія), Стоматологічний коледж та госпіталь товариства молоді "Відарбха" (Амраваті, Індія), Азіатсько-Тихоокеанська асоціація стоматологічного здоров'я.

Міжнародний захід був присвячений оптимізації технологій щодо покращення здоров’я порожнини рота. У конференції взяли участь лектори з усіх куточків світу з усними та стендовими доповідями (США, Індія, Бразилія, Німеччина, Мальта та ін.)

Слід зауважити, що вперше на конференції такого рівня був представлений виступ науковця з України у форматі усної доповіді англійською мовою, – завідувача кафедри ортодонтії, доктора медичних наук, Президента Асоціації ортодонтів України, Заслуженого лiкаря України професора Любові Смаглюк. Вона представила багаточисельнiй аудиторії доповідь на тему «Парафункції язика: морфологічні, функціональні, терапевтичні та діагностичні аспекти їх корекції».