«Ми обираємо здоров’я»: волонтери «Єдності» прочитали просвітницьку лекцію

26 жовтня 2021
686

Вже традиційно у жовтні у Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози здійснена міська санітарно-просвітницька акція «Рожева стрічка».

Її мета — привернення уваги жінок до ризиків захворювання на рак молочної залози та всебічне інформування про методи діагностики і значення своєчасного належного лікування. Акція проходила в межах спільного проєкту з Відділом реалізації молодіжної політики та сім’ї ДКМС ПМР «Ми обираємо здоров’я».

Волонтерами загону «Єдність» Ларисою Волєйніковою, Яною Джахая, Вікторією Ветлянчук проведена просвітницька інтерактивна лекція «СНІД та рак — реальні загрози. Збережи своє здоров’я та життя» для здобувачів освіти Полтавського фахового коледжу НЮУ імені Ярослава Мудрого.

Волонтери переконані, що своєчасне інформування молоді про реальні загрози важких захворювань сприятиме дотриманню нею правил безпечної поведінки і зниженню захворюваності.

Захід проведено в рамках Всеукраїнського проєкту «Здоров’я вибір кожного» ГО «Громадські ініціативи охорони здоров’я Здорове Людство.