Відбулася XX ювілейна Актова рада

24 грудня 2019
1039

24 грудня 2019 року в академії відбулася двадцята ювілейна Актова рада за участю професорів, доцентів, викладачів, співробітників кафедри, аспірантів, здобувачів, клінічних ординаторів.
Розпочалося останнє у цьому 2019 році наукове зібрання вступною промовою ректора УМСА Вячеслава Ждана. Він урочисто привітав працівників академії з наступаючими новорічними та різдвяними святами і за вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки та високі показники у рейтингу наукової роботи УМСА У 2019 році вручив Подяки від МОН України, Почесні грамоти Полтавської обласної ради, Полтавського міськвиконкому та УМСА провідним науковцям академії.
Також за традицією на засіданні Актової ради ректор УМСА Вячеслав Ждан за результатами присудженого наукового ступеня та присвоєного вченого звання професора і доцента вручив дипломи докторів і кандидатів медичних наук.
З Актовою промовою «Карієс зубів – хвороба цивілізації» виступила д. мед. наук, професор Людмила Каськова.
Доповів у звіті про науково-практичну діяльність працівників Української медичної стоматологічної академії у 2019 році проректор з наукової роботи Ігор Кайдашев.
Актова рада також присвоїла звання «Почесний професор «УМСА» доктору наук Герхарду Коххану (Німеччина) – керівнику клініки оральної і ортогностичної хірургії, дипломованому лектору світового рівня, який особисто сприяє розвитку освітньо-наукової та міжнародної діяльності УМСА.