Про нові методи та форми навчання при карантині

04 квітня 2020
1397

Карантин - це можливість освоїти нові методи та форми навчання як для викладачів, так і для студентів. 

Для викладачів кафедри філософії та суспільних наук УМСА карантин став можливістю удосконалення вмінь та навичок у сфері актуального сьогодні у країнах Західної Європи та США різних форм дистанційного навчання.

Студенти 1, 3 та 4 курсу як медичного, так і стоматологічного факультету охоче відвідують онлайн- заняття з дисциплін "Медичне право України" та "Правознавство", організованих за допомогою сервісу для відеоконференцій Zoom. Слід зауважити, що такий формат допомагає практично ідентично відтворювати заняття офлайн. Студенти активно розв'язують запропоновані викладачем ситуаційні правові задачі, обговорюють питання теми та дискутують.

Забезпечення контролю підготовки до практичних занять з дисциплін "Філософія", "Історія України та української культури", "Медичне право України" здійснюється з використанням додатку Googl-class та Viber. Цей  додаток допомагає більш продуктивно організувати роботу із студентами-іноземцями. Різний формат завдань стумулює здобувачів освіти розвивати навички аналізу та критичного осмислення матеріалу. А викладачам зручно оцінювати якість виконання робіт та коментувати їх.