В УМСА відбулася звітно-виборна профспілкова конференція

29 лютого 2020
852

26 лютого 2020 року в академії відбулася звітно-виборна конференція за участю 185 делегованих осіб. На порядку денному була звітна доповідь голови первинної профспілкової організації за період з 2015 по 2019 роки Зінаїди Борисової, а також звіт за вказаний період голови Ревізійної комісії Любові Хижняк. Серед головних питань ще були вибори обрання голови та профспілкового комітету первинної профспілкової організації, вибори делегатів на звітно-виборну конференцію обласної профспілки працівників охорони здоров`я України та інші не менш важливі питання.
У звітній доповіді голова первинної профспілкової організації Зінаїда Борисова зазначила, що робота профкому була спрямована на розв’язання найактуальніших питань і проблем сьогодення: - захист соціально-економічних прав та інтересів кожного співробітника; - участь в вирішенні питань по охороні праці та ТБ;
- соціальних потреб малозабезпечених сімей, що задіяні або беруть участь в АТО, учасників ВВ війни, ліквідаторів ЧАЄС, інвалідів.
Зінаїда Борисова не зупинялась окремо на питаннях наукової, лікувальної роботи, бо ж вони розглядалися на вчених радах, методичних конференціях та інш. Як голова профкому, вона щиро подякувала адміністрації, ректорату, юридичному відділу за плідну співпрацю та взаєморозуміння, а також Обкому профспілки працівників охорони здоров’я в наданні реальної допомоги співробітникам академії та колективам художньої самодіяльності.
Члени профкому також почули від своєї очільниці теплі слова вдячності за плідну та злагоджену роботу. А на завершення вона сказала таке:«У нас неординарний колектив, знаю кожного особисто, знаю дітей, онуків, стан роботи кафедр та підрозділів. Спасибі за Вашу доброзичливість , взаєморозуміння і просто людяність. Підтримуйте наш заклад своєю добросовісною працею, виконавчою дисципліною, порядністю заради авторитету престижу на регіональному та республіканському рівні!»
Після заслуховування звітної доповіді голови профкому академії Зінаїди Борисової за 2015-2019 рр. на профспілковій конференції делегатами одноголосно був затверджений Проєкт рішення звітно-виборчої профспілкової конференції за 2015-2019 рр. з доповненнями .
Ректор академії Вячеслав Ждан у своєму виступі відзначив конструктивну роботу профспілки УМСА та вручив Почесні грамоти за активну громадську позицію і добросовісну роботу членам профкому.
Звітно-виборна профспілкова конференція затвердила звіт голови ПК Зінаїди Борисової і одноголосно визнала роботу профкому задовільною.
Головою первинної профспілкової організації обрано Зінаїду Борисову терміном на 5 років, новообраний склад профкому запропонував рекомендувати на посаду голови Обласної профспілки працівників охорони здоров’я України від нашої організації Олександра Кувічка.