Відбулася міжобласна конференція «Актуальні питання травматології та ортопедії»

03 березня 2020
695

В академії відбулася міжобласна практична конференція «Актуальні питання травматології та ортопедії».

Відкрив конференцію проректор з науково-педагогічної та виховної роботи УМСА Валерій Похилько. Привітавши учасників, він передав їм також  побажання успішної роботи від ректора академії Вячеслава Ждана. До травматологів приєдналися і стоматологи, які разом із завідувачем кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії з пластичною і реконструктивною хірургією голови та шиї Давидом Аветіковим взяли активну участь у роботі конференції.

Слухали доповідь президента ВГО «Української асоціації ортопедів-травматологів» Сергія Страфуна про помилки та ускладнення при лікуванні переломів верхньої кінцівки, завідувача кафедри дитячої хірургії з травматологією та ортопедією УМСА Олександра Пелипенка  про актуальні проблеми лікування ортопедо-травматологічних хворих в Полтавській області у 2019 році та інш.

Виступали науковці з Києва, Харкова, фахівці ЛПЗ Полтавщини.

У рамках конференції колеги також привітали з ювілейною датою лікаря-ортопеда-травматолога КП «ОКЛВЛД ПОР) Володимира Хомрача. З цієї нагоди  за багаторічну сумлінну працю йому вручили Почесні грамоти і Подяку від ВГО «Української асоціації ортопедів-травматологів», від голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова, від Української медичної стоматологічної академії.