«П'ята академічна школа з педіатрії»

21 жовтня 2019
780
«П'ята академічна школа з педіатрії»

«П'ЯТА АКАДЕМІЧНА ШКОЛА З ПЕДІАТРІЇ»

15-17 жовтня 2019 року у Львові відбулась науково-практична конференція з міжнародною участю «П'ЯТА АКАДЕМІЧНА ШКОЛА З ПЕДІАТРІЇ». У рамках Академічної школи відбулись пленарні засідання, сателітні симпозіуми, майстер-класи, мультидисциплінарні розбори хворих під керівництвом провідних фахівців з педіатрії, дитячої гастроентерології, пульмонології, алергології, неврології, кардіоревматології, генетики, нефрології, а також доповіді та майстер-класи іноземних експертів з Німеччини та Великобританії.

Загалом у заході взяли участь більше 300 лікарів-педіатрів з усієї України. Учасники отримали національний сертифікат та сертифікат з 10-ма міжнародними кредитами від МОЗ Федеративної Республіки Німеччини.

УМСА на конференції представляла зав. кафедри педіатрії № 2, д. мед. наук, професор Крючко Т О. Вона виступала з доповідями на теми :«Гастроезоагеальна рефлексна хвороба у дітей. Міжнародні рекомендації»; «Неалкогольна жирова хвороба печінки у дітей. Рекомендації по веденню хворих і профілактиці».