« Мама, тато, я – здорова сім`я!»

15 листопада 2019
799

« Мама, тато, я – здорова сім`я!»

У спорткомплексі УМСА відбулось масштабне родинне свято « Мама, тато, я – здорова сім`я!».
Воно було присвячене Всесвітньому Дню передчасно народжених малюків , який відзначається в усьому світі 17 листопада.
Організаторами та учасниками свята були: проректор з науково-педагогічної та виховної роботи УМСА Валерій Похилько, завідувачка Центру розвитку дітей раннього віку Полтавської обласної дитячої клінічної лікарні Ольга Чвертка, начальник управління у справах сім`ї, молоді та спорту виконкому Полтавської міськради  Олена Бабенко, директор КЗ «Полтавський міський заклад-центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Оксана Назаренко, начальник спорткомплексу УМСА Валерій Мосягін, заст. начальника відділу освітньо-виховної та гуманітарної роботи з молоддю УМСА Олена Ромас та практичний психолог Центру розвитку дітей раннього віку Полтавської обласної дитячої клінічної лікарні Мироненко Катерина
Серед активних учасників був також волонтерський загін стоматологічного факультету УМСА «Посмішка». Волонтери брали участь у змаганні,як батьки у тих родинах, де з якихось причин не було мами чи тата.
А загалом це виявилось веселим, насиченим видами змагань справжнє свято як для малечі, так і для дорослих. І хоч за результатами змагань І місце виборола родина Дьяченко, ІІ місце посіла родина Лапінцевих, а ІІІ місце – родина Дорош,то переможцями у змаганнях за гарний настрій були всі!