Вперше в УМСА – олімпіада з пропедевтичних стоматологічних дисциплін

14 лютого 2020
1063

13 лютого 2020 року вперше в УМСА відбувся письмовий етап I туру студентської олімпіади за спеціальністю «Стоматологія» (пропедевтика).
Ініційована адміністрацією академії олімпіада проводилася за активної участі пропедевтичних кафедр стоматологічного профілю.

Безпосередню організацію проведення I туру взяли на себе деканат стоматологічного факультету на чолі з деканом Аллою Сидоровою та кафедра пропедевтики ортопедичної стоматології УМСА із завідувачем Дмитром Королем.

 У письмовому турі взяли участь 23 студенти 3-го курсу стоматологічного факультету, які були визнані найуспішнішими у навчанні за результатами внутрішньо-кафедральної оцінки з чотирьох дисциплін.

Переможцями I туру олімпіади з пропедевтичних стоматологічних дисциплін визнані:

1 місце – Голубець Олександра (6-н група)

2 місце – Мачуленко Дмитро (14 група)

3 місце – Алексеєвець Катерина (42 група)

4 місце – Танцюра Ольга (13 група)

5 місце – Скубій Валерія І (7-н група)

6 місце – Афанасієва Яна (2 група)

Студенти-переможці візьмуть участь в усній частині I туру та отримають можливість продемонструвати набуті практичні навички у конкурсі «Стоматологічний квест-2020». Вони змагатимуться за право представляти академію на Всеукраїнській студентській олімпіаді, яка відбудеться 25 березня 2020 року на базі Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця (м. Київ).