Студенти ПДМУ успішно виступили на 4-ій Міжнародній студентській конференції RECOOP та 17-ій конференції RECOOP Bridges in Life Sciences

22 квітня 2022
363

7-8 квітня 2022 року у Празі на запрошення  Директора організації Міжнародної програми досліджень та інновацій у медицині Cedars - Sinai Medical Center’s та Президента Асоціації регіонального співробітництва в галузі охорони здоров’я, науки та технологій (RECOOP) д-ра Sandor G. Vari здобувачі студентської наукової групи ПДМУ «Лабораторна діагностика кафедри фізіології» долучились до 4-ої Міжнародної студентської конференції RECOOP та 17-ої конференції RECOOP Bridges in Life Sciences. Організаційний комітет надав повний безкоштовний доступ усім студентам та висловив свою підтримку українським науковцям.

На відкритті конференції з усними доповідями виступили Сергій Троцько, 5 курс, медичний факультет №1 та Еммануель Берко Офорі, 6 курс та Хассан Хайрддін,4 курс, міжнародний факультет.

Журі конференції високо оцінило представлені наукові дослідження, відзначило і нагородило студентів ПДМУ Сергія Троцька, Еммануеля Берко Офорі, Хассана Хайрддіна та їхнього наукового керівника к. біол. наук, доцента кафедри фізіології Тетяну Мамонтову Подякою за видатний науковий внесок у 4-у Міжнародну студентську конференцію RECOOP та 17-у конференцію RECOOP Bridges in Life Sciences.

Висловлюємо щирі вітання та побажання подальшого успіху науковцям!