Народний музей 100-літньої історії Університету: минуле, сьогодення і майбутнє

07 травня 2021
1256

Нечувана досі пандемія коронавірусу у світі досягла неймовірного масштабу. Свобода нашого пересування у навколишньому середовищі і звичного спілкування набула неабиякого обмеження.

Університетські аудиторії часто змушені порожніти. Здається, усе у нинішньому житті – на паузі…

Але придивіться і прислухайтеся уважніше! І ви неодмінно відразу ж відчуєте, що ніякої паузи немає! Університет чітко тримає руку на пульсі ділового сьогодення: продовжуються в онлайн-форматі цікаві лекції і семінари, відбуваються наукові дискусії, міжнародні конференції і спілкування з іноземними колегами та здобувачами вищої освіти, надається своєчасна допомога хворим в умовах карантину!

І щоденно працює народний музей ПДМУ. Його зали поповнюються новими раритетними експонатами і рідкісними виданнями у галузі медицини, відшукуються і оприлюднюються нові імена видатних учених, чия доля була так чи інакше пов`язана з Альма Матер. Так пишеться історія 100-літнього закладу вищої освіти, який нещодавно набув нового статусу – Полтавського державного медичного університету.

І без сумніву, визначні події Весни-2021 року у житті університетської спільноти також ввійдуть в Історію. І про них теж розкажуть нащадкам нові світлини…

Тож зупиніться на мить! Роздивіться експонати з Минулого. Завтра вони поповняться Сьогоденням і з вашого життя…