Відбулася робоча нарада у режимі онлайн

08 травня 2020
804
Відбулася робоча нарада у режимі онлайн

У дистанційному режимі у Відділі управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою УМСА відбулась робоча нарада. Її провів проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Валерій Похилько.

Він акцентував увагу на нагальних питаннях специфіки виховної роботи в академії у непростих умовах карантину. Зокрема, зазначив, що потрібно активізувати роботу Студентського парламенту та Студентського профкому у режимі онлайн. Нинішня ситуація вимагає особливої уваги до організації діяльності молодіжних структур. Серед досягнутого – сформований волонтерський Корпус співпраці з медичними закладами міста в умовах пандемії.

Обговорили також аспекти оновлення реорганізації сайту Відділу згідно з вимогами сьогоднішньої структури управління УМСА.

Окремо зупинились на підготовці до відзначення 100-літнього ювілею академії, озвучили вдячність ректору УМСА, професору Вячеславу Ждану за суттєве розширення та зміцнення бази народного музею історії академії.

На завершення робочої наради проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Валерій Похилько привітав усіх з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, побажавши їм добра, душевного спокою і миру.