Тренінг по організації первинної домедичної допомоги

29 липня 2019
703

«Втратити фізичну незалежність не означає розлучитися з життям. Інвалідом вас робить лише негативне ставлення до життя» – саме такого життєвого кредо дотримуються учасники міжобласного навчально-пізнавального табору людей з інвалідністю, який проходить в смт. Котельва, під керівництвом Полтавського обласного осередку ВОІ «Союз організацій осіб з інвалідністю України» за участю Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.

Згідно навчального плану роботи табору, для проведення «Дня медицини», спеціальне запрошення від організаторів отримали: доц. кафедри хірургії № 3 УМСА Д.В. Капустянський та студенти академії – волонтери загону «Єдність» УМСА. Наші інструктори блискуче провели тренінг по організації первинної домедичної допомоги та поведінки людей в екстремальних життєвих ситуаціях.

Після закінчення практичних занять, найцікавішому і найактивнішому слухачу табору Голова ради ветеранів академії від усієї команди УМСА вручив цінний приз – кращі ліки і ласощі Полтавщини: кілограм Полтавського сала.