Дистанційне навчання на кафедрі медичної біології

14 квітня 2020
913

Кафедра медичної біології з розумінням поставилася до умов карантину і активно долучилася до роботи з організації дистанційної форми навчання здобувачів вищої освіти. Викладачі кафедри отримали основні інструкції та консультації з питань опанування дистанційного навчання, в тому числі у онлайн режимі.

Для організації дистанційного навчання з дисципліни «Медична біологія» застосовується інформаційна платформи Googl class та Zoom. Викладачі розробили і надіслали студентам завдання, відповідно до тем електронного журналу і встановили терміни подачі на перевірку поставлених завдань.

Студенти, зокрема і студенти іноземці, активно виконують поставлені завдання, надсилають виконані роботи викладачам, отримують консультації і доопрацьовують помилки.

Для організації дистанційної роботи педагогічний колектив кафедри розробляє інструкції студентам по підготовці до теми заняття, поповнює навчально-методичні матеріали, а також додає матеріали підручників, посібників, практикуму, бази тестових завдань бази «Крок», ситуаційні задачі, навчально-тематичні відеоогляди.