Відбулося відкрите онлайн засідання в повному складі Полтавської Регіональної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»

28 грудня 2020
922

Відбулося відкрите  онлайн засідання в повному складі Полтавської  Регіональної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» за участі Голови Поважної Ради та Виконавчого комітету.

24 грудня 2020 року відбулося відкрите  онлайн засідання в повному складі Полтавської Регіональної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» за участі Голови Поважної Ради та Виконавчого комітету.

Голова Полтавської Регіональної ради, професор Валерій Похилько особисто представив Голові Поважної Ради Василю Князевичу усіх причетних до відбору найкращих і найдостойніших медиків Полтавщини. Василь Князевич поспілкувався з кожним членом Полтавської Регіональної ради і поцікавився їхньою думкою стосовно розвитку проєкту.

Впродовж онлайн зустрічі обговорили особливості конкурсного відбору у цьому сезоні та проінформували щодо введення 2-ох нових номінацій:

- «Найкращий управлінець в охороні здоров'я»;

- «Найкращий колектив закладу охорони здоров'я».

Отож, попереду багато роботи. Прямуємо вперед!