Новий сезон 2021-2022 р. конкурсного відбору найкращих медиків України розпочато!

08 грудня 2021
463

Засідання Поважної Ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона»

7 грудня  2021 р. у форматі відеоконференції на платформі ZOOM відбулося   І розширене засідання Поважної Ради у сезоні 2021-2022  Відзнаки за професіоналізм та милосердя "Орден Святого Пантелеймона».

Полтавську Регіональну раду представляли: голова Регіональної ради - Валерій Похилько, секретар - Вікторія Юфименко, заступник голови, відповідальна за Медаль Святого Пантелеймона, - Людмила Самолеліс; заступник голови з інформаційного супроводу - Світлана Польщикова.

Василь  Князевич, голова Поважної Ради Відзнаки, надав інформацію про особливості проведення конкурсного відбору 2021-2022р. Голова Поважної Ради повідомив, що прийнято рішення, ураховуючи виклики часу, впровадити  нову номінацію: «Найкращий працівник фармації». Також подовжений термін  аналізу документів Національною експертною комісією, які надійши від Виконавчого комітету, до 1 липня.

Ці зміни, наголосив Василь Князевич, внесені до Положення.

Голова Виконавчого комітету Назар Князевич проінформував про процес формування 25 Регіональних рад конкурсного відбору 2021-2022 р. На сьогодні загальна кількість членів Регіональних Рад – 367 осіб, які задіяні у конкурсному відборі Відзнак «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона».

Із доповіддю про місце та роль Національної академії педагогічних наук України у реформуванні освіти в Україні виступив член Поважної Ради, Президент Національної академії педагогічних наук України  Кремінь В.Г.

Отож, попереду багато роботи. Рухаємося вперед! Медична спільнота Полтавщини налаштована на перемогу!