КРОК ДО УСПІХУ! ІЗ ПРОЄКТУ «ІНОЗЕМНІ СТУДЕНТИ ПІЗНАЮТЬ УКРАЇНУ»

17 вересня 2021
318

Днями викладачі кафедри українознавства та гуманітарної підготовки  разом з іноземними здобувачам освіти ПДМУ побували на обласному фестивалі талантів «Крок до успіху!». Локація свята – Полтавська обласна бібліотека для юнацтва імені Олеся Гончара, формат дійства – конкурс-концерт обдарованої молоді.

Для всіх, хто завітав на свято, учасники заходу влаштували справжнє мистецьке шоу: юні майстри й майстрині віршованого слова виняткового таланту декламували поезію, виконавці народних і сучасних українських пісень демонстрували вокальне обдарування, міські дитячі танцювальні колективи порадували майстерною хореографією. Надзвичайно душевно й чуттєво звучали авторські строфи, подивував модерний реп.

Старання учасників фестивалю зворушувало й надихало присутніх! Іноземні студенти із захватом і неабиякою цікавістю спостерігали за дійством, а в наступному році пообіцяли вже на сцені продемонструвати багатограння власного таланту! До речі, на святі вони познайомилися з вітчизняними школярами і студентами, а нові друзі, як відомо, – перший крок до успіху!