Онлайн лекція на тему “Effective Academic Writing in English” для студентів і викладачів Бухарестського університету ім. Димитрія Кантеміра (Румунія)

26 листопада 2020
624

25 листопада 2020 року доцент кафедри іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією УМСА Юлія Лисанець провела онлайн лекцію на тему “Effective Academic Writing in English” для студентів і викладачів Бухарестського університету ім. Димитрія Кантеміра (Румунія) в рамках Міжнародного заходу “Decatlon Cultural.» Він вже п’ятий рік поспіль об’єднує запрошених лекторів із різних куточків світу, аби долучитися до продуктивного міжкультурного та міжінституційного діалогу.

У ході лекції було обговорено найважливіші лексико-граматичні особливості наукового стилю англійської мови, лінгвістичні засоби реалізації стратегії персуазивності в писемному мовленні, а також методи усунення й попередження потенційних помилок у англомовному академічному дискурсі.

Протягом лекції представники Бухарестського університету активно брали участь у дискусії, висловлювали свої думки в груповому чаті платформи “Zoom” та охоче обмінювалися досвідом вивчення і викладання англійської мови у вищій школі.