Відбувся навчальний семінар

03 червня 2022
326

3 червня 2022 року в аудторії № 6 Полтавського державного медичного університету, кафедрою оториноларингології з офтальмологією було проведено навчальний семінар на тему: «Порушення слізовідвідної функції ока». У заході взяли професор Ірина Безкоровайна та співробітники кафедри, лікарі-отоларингологи і офтальмологи лікувально-профілактичних закладів м. Полтави та області, лікарі інтерни І та ІІ року навчання. Це дало можливість пожвавити дискусії після доповідей та зробити їх більш цікавими і корисними не тільки з наукового погляду, а й з практичної точки зору, оскільки практикуючі лікарі можуть вільно обмінюватись власним досвідом.

Доповідачами були лікарі- інтерни офтальмологічного та оториноларингологічного профілів, вони всебічно розглянули суміжну для лікарів -оториноларингологів та офтальмологів тему порушення слізовідвідної функції ока, дакріоциститів та способів їх лікування і профілактики та можливих наслідків захворювання.

Під час обговорення, пілся доповідей, професор Ірина Безкоровайна наголосила на тому, що лише сумлінна співпраця між лікарями -офтальмологами в діагностиці та лікарями- оториноларингологами в хірургічному лікуванні може забезпечити найкращі результати в лікуванні пацієнтів з порушеннями слізовідвідної функції.

Засідання науково-практичного семінару проводилося з трансляцією через платформу Zoom, що дало можливість долучитися до заходу, здобувачам вищої освіти та лікарям з інших міст."