Ми тільки тоді сильні, коли ми разом!

28 травня 2020
1422

Натепер, не дивлячись на послаблення карантинних заходів, проблема ускладнень запальних захворювань тканин щелепно-лицевої локалізації залишається актуальною в колі медико-соціальних проблем. Всі співробітники кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії з пластичною та реконструктивною хірургією голови та шиї УМСА і лікарі хірурги-стоматологи КП «Полтавський обласний центр стоматології-стоматологічна клінічна поліклініка» працюють разом, як єдиний механізм, який надає цілодобову невідкладну амбулаторну хірургічну допомогу. Щодня проводяться спільні огляди та консультації пацієнтів з визначенням оптимального алгоритму лікування.

На фото (зліва направо): доцент Ігор Яценко, доцент Олена Іваницька, завідувач відділенням Володимир Титаренко, старша медсестра Лідія Пошивайло, доцент Катерина Локес, к.мед.н. Віктор Гаврильєв.

На фото: співробітники кафедри хірургічної стоматології ведуть прийом в клінічній залі № 2.

На фото: професор Давид Аветіков, завідувач відділення Володимир Титаренко та лікар-ординатор Дмитро Громов проводять спільний огляд пацієнта.

На фото: професор Давид Аветіков, завідувач відділення Володимир Титаренко та лікар-ординатор Тетяна Павленко проводять спільний аналіз комп’ютерної томограми пацієнта.