У режимі online відбулося чергове засідання профспілкового комітету УМСА

14 квітня 2020
610
У режимі online відбулося чергове засідання профспілкового комітету УМСА

10 квітня 2020 року у режимі онлайн на черговому засіданні профспілкового комітету, яке очолила голова ПК УМСА Зінаїда Борисова, обговорювалися актуальні питання про надання соціальної допомоги співробітникам академії пенсійного віку (1918-1939 рр. н.), які мають відповідний статус «Учасники, ветерани та інваліди Другої світової війни» та «Ветерани праці. Для них придбані 25 продовольчих наборів.

Також запропоновано придбання 1000 масок після карантину для подальшого індивідуального захисту співробітників УМСА.

Вирішено про надання грошової допомоги від 600 до 1000 грн. згідно з поданими заявами, а саме: малозабезпеченим категоріям співробітників і співробітникам з тяжким перебігом захворювання.

На засіданні профкому одноголосно затвердили плани роботи на 2-й квартал 2020 року профгрупоргів факультетів: медичного №1 та №2, стоматологічного та адміністративно-господарчої частини, а також план роботи профспілкового комітету на цей самий період.

Незважаючи на незвичний досі формат засідання у режимі онлайн, всі члени профкому разом з його очільницею Зінаїдою Борисовою працювали злагоджено та були досить активними і послідовними у вирішенні актуальних проблем забезпечення соціального захисту членів профспілкової організації академії.

Завершуючи засідання, голова профкому Зінаїда Борисова висловила надію на те, що всі гуртом здолають труднощі, які виникають у процесі боротьби з небезпечним коронавірусом COVID-19 та продовжать не менш активну роботу у майбутньому вже у реальному режимі. Нині ж порадила всім готуватися з вірою та надією у серці зустріти найбільше православне свято – Великдень.

«Хай всі будуть здоровими та щасливими!» - сказала вона насамкінець.