Студенти УМСА–учасники відбіркового академічного фантомного етапу міжнародного конкурсу

19 лютого 2019
738

Найкращі та вмотивовані до професійної діяльності студенти 4-5 курсу стоматологічного факультету Української медичної стоматологічної академії 18 лютого стали учасниками відбіркового академічного фантомного етапу міжнародного конкурсу клінічного випадку 2018/2019 (GlobalClinicalCaseContest), який проводиться вже 14 років компанією Дентсплай Сирона.

Останні 6 років фантомний та клінічний етапи студентських змагань на кращу художню реставрацію зубів з використанням сучасних матеріалів компанії Дентсплай Сирона організовуються та успішно проходять на базі кафедри терапевтичної стоматології УМСА. 14 студентів та 1 клінічний ординатор – іноземець кафедри терапевтичної стоматології після ознайомлення із Всеукраїнським вебінаром та майстер-класом провідного спеціаліста у галузі реставрації зубів Олександром Кожемякою мали можливість продемонструвати свої практичні навички у відновленні на моделі двох бокових зубів із порожнинами 2-го класу.

Виконавці трьох найкращих фантомних робіт будуть брати участь у клінічному етапі конкурсу, який відбудеться 27 березня на базі кафедри терапевтичної стоматології УМСА.