Проєкт міжнародної співпраці діє

20 вересня 2019
501

Міжнародний науково-практичний семінар «Організація комплексної допомоги пацієнтам із вродженими вадами обличчя»,організований кафедрою післядипломної освіти лікарів-ортодонтів УМСА (зав.кафедри Куроєдова В. Д.),завершив дводенну роботу в академії. У ньому брала участь мультидисциплінарна команда лікарів з Госпіталю Centrinho по реабілітації пацієнтів із краніофаціальними аномаліями Університету Сан-Пауло (Бразилія).

Квінтесенцією обговорення Проєкту співпраці із зарубіжними колегами стало укладення доповнень до раніше укладеної угоди на продовження спільних досліджень не тільки у стоматології, а і за іншими лікарськими напрямками у плані академічної мобільності науково-педагогічних працівників, студентів та аспірантів. Директор Навчально-наукового інституту післядипломної освіти УМСА А. В. Марченко висловила сподівання на те, що у майбутньому було б доцільним залучення до обміну досвідом не тільки наукових кадрів, а й лікарів-інтернів та практичних лікарів.

Перший проректор УМСА В. М. Дворник вручив Подяку бразильським колегам за ґрунтовну наукову співпрацю і послідовну участь у міжнародному Проєкті. Він також висловив надію на спільні нові здобутки та продуктивний обмін досвідом.