Долучайтеся до екологічного проекту!

07 травня 2019
658
Долучайтеся до екологічного проекту!

В процесі своєї життєдіяльності людина, навіть не бажаючи того, стає причиною збільшення кількості твердих побутових відходів. Якщо їх кількість, а це – 35 мільярдів тонн (знаходиться лише на полігонах), розділити на 46 мільйонів українців, то вийде по 760 тон на кожного.

Та все ж людина може вплинути на подальшу «долю» відходів. Головне – це сортування сміття. Розділення твердих побутових відходів зменшить до 40% їх кількість, що йде на сміттєзвалища. Поводження з побутовими відходами є пріоритетним і важливим напрямком як господарської, так і природоохоронної діяльності. Воно включає в себе дії, спрямовані на запобігання утворення відходів, їх збирання, перевезення, зберігання, перероблення, утилізацію і захоронення, включаючи контроль за цими операціями та нагляд за місцями захоронення.

Волонтери загону «Альміно» студентського парламенту УМСА разом із Еколтавою за підтримки кафедри гігієни, екології та охорони праці в галузі презентують проект по сортуванню сміття, що буде діяти на постійній основі в стінах нашої академії.

Контейнери розташовані на 2-му поверсі морфологічного корпусу кафедри гігієни, екології та охорони праці в галузі.

Тож долучайтеся! Піклуймось про довкілля разом!