Відбулося засідання та прес конференція Регіональної ради Полтавської області Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона»

20 січня 2022
317

20 січня 2022 року в Полтавському державному медичному університеті відбулася прес конференція регіональної ради Полтавської області Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона». Йшлося про хід конкурсного відбору номінантів від Полтавської області на присудження Відзнак за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» і «Медаль Святого Пантелеймона». У конференції (у режимі онлайн) взяв  участь Голова Поважної Ради Відзнаки Василь Князевич.

Василь Князевич, голова Поважної Ради Відзнаки, представив інформацію про особливості проведення конкурсного відбору 2021-2022р. Голова Поважної Ради повідомив, що прийнято рішення, ураховуючи виклики часу, впровадити нову номінацію: «Найкращий працівник фармації». Також подовжений термін аналізу документів Національною експертною комісією, які надійши від виконавчого комітету, до 1 липня. Ці зміни, наголосив Василь Князевич, внесені до Положення.

На засіданні слухали інформацію Валерія Похилька, голови Регіональної ради Полтавської області, про підсумки попередньої результативної роботи ради, яка здійснювала конкурсний відбір у 2020-2021 році; слухали інформацію про Відзнаки та Положення про Відзнаки на 2021-2022 р.; визначали мету і завдання Регіональної ради на наступний рік.

На прес-конференції голова регіональної ради Валерій Похилько проінформував представників ЗМІ про історію Відзнаки, процедуру конкурсного відбору та новації відбору 2022 році. По завершенню він відповів на запитання журналістів.

У прес конференції також взяли участь представники Полтавської ОДА. Відбір достойних медиків Полтавщини триває!