Відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція в форматі online «Сучасні аспекти клінічної неврології»

01 листопада 2021
263

27-28 жовтня 2021 року на базі кафедри нервових хвороб з нейрохірургією та медичною генетикою Полтавського державного медичного університету відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція в форматі online «Сучасні аспекти клінічної неврології», присвячена 100-річчю заснування Полтавського державного медичного університету. Конференція об’єднала більше тисячі слухачів медичної спільноти України. З привітальним словом виступив перший проректор університету,  професор Валентин Дворник.

Лекції провідних науковців в галузі неврології викликали живий інтерес лікарів. Професори з Києва, Харкова, Дніпра, Івано-Франківська, Ужгорода, Запоріжжя, Полтави розповіли про сучасні досягнення клінічної неврології, відповіли на чисельні питання аудиторії. В тому числі багато уваги було приділено найактуальнішій проблемі нашого сьогодення – неврологічним ускладненням вірусної інфекції, викликаної COVID-19.

В заключному слові професор Михайло Дельва зазначив,  що складні часи пандемії не зупиняють професійного спілкування лікарів, не заважають набуттю нових знань, досвіду і професійного зростання.