Відбулося шосте засідання Наглядової ради УМСА

03 жовтня 2019
667

Відбулося шосте засідання Наглядової ради УМСА

В Українській медичній стоматологічній академії відбулося чергове шосте засідання Наглядової ради. Відкрив його ректор В. М. Ждан.

На засіданні були розглянуті першочергові завдання щодо поліпшення підготовки спеціалістів у 2019-2020 н. р., а також аналізувався стан освітнього процесу в академії та шляхи його поліпшення. Серед досягнень зазначалось, що Українська медична стоматологічна академія своєчасно та успішно пройшла наглядовий аудит за сертифікаційною системою менеджменту якості (стандарт ISO 9001:2015, сертифікат SIC. MS. 040. ISO9001. 324 від 26.09.2018р.) у відповідності з діючими правилами сертифікації.

Розширення впровадження освітньої діяльності включало проведення акредитації спеціальності 7.12010005 2Стоматологія», ліцензування підготовки спеціалістів в інтернатурі за спеціальностями «Стоматологія», «Медицина», «Педіатрія», підвищення кваліфікації лікарів за спеціальностями «Стоматологія» і «Медицина».

У медичному коледжі УМСА також успішно акредитовані освітньо-професійні програми: «Стоматологія ортопедична», «Сестринська справа», «Фармація». Ліцензована спеціальність «Медсестринство» за бакалаврським рівнем вищої освіти (освітньо-професійні програми: « Парамедик» і «Сестринська справа»). Започаткована післядипломна освіта молодших спеціалістів із медичною освітою на курсах підвищення кваліфікації.

Серед інших питань зазначалось також про більш широку інтеграцію УМСА у міжнародну академічну спільноту та освітній світовий процес.