В УМСА відбувся День відкритих дверей

08 лютого 2020
1775

8 лютого 2020 року до академії ще зрання з`їхалися з усієї України випускники як ті, що тільки в цьому році отримають середню освіту, так і ті, хто іі вже має. Висловлюючись мовою театралів, в академічній аудиторії № 5 ( а вона вміщує чимало місць!) – був небувалий аншлаг. Всіх бажаючих почути інформацію з перших вуст ледве розмістили на додаткових місцях.
Перед початком зустрічі з керівництвом академії та представниками Студентського парламенту була проведена екскурсія. Потенційні майбутні вступники разом з батьками заполонили вестибюль та коридори вишу. Вони відвідали народний музей історії УМСА, де їм розповіли про розвиток, становлення і досягнення навчального закладу, який стоїть на порозі відзначення столітнього ювілею і імена викладачів якого увінчані славою наукових здобутків відомої у медичному світі стоматологічної школи, високими оцінками професійності випускників потужних медичних факультетів та медичного коледжу УМСА.
Широко в подиві відкривалися очі у юних відвідувачів при знайомстві з експонатами унікального анатомічного музею, в якому, можливо, у майбутньому випаде щаслива можливість пізнавати і їм ази науки.
У рамках заходу відбулась головна подія – зустріч керівництва академії, деканів, представництва Приймальної комісії зі вступниками та їхніми батьками.
Ректор академії Вячеслав Ждан привітав всіх у стінах закладу, дав вичерпну інформацію щодо програм підготовки, діяльності факультетів, відповів на численні запитання гостей.
Також у межах Дня відкритих дверей відбувся брифінг, присвячений особливостям Вступної кампанії-2020. Участь у спілкуванні взяли відповідальний секретар Приймальної комісії Геннадій Баля та декани факультетів.
На завершення ректор УМСА Вячеслав Ждан побажав всім успіхів у вступних випробуваннях і зокрема, зазначив, що академія чекає на нових обдарованих, талановитих і виважених у своєму виборі майбутньої професії студентів.