Студенти УМСА - ПЕРЕМОЖЦІ ОЛІМПІАДИ

26 квітня 2019
854

Весна 2019 року відзначається активним проведенням ІІ етапу Всеукраїнських студентських наукових олімпіад та наукових конференцій. Студенти наукового гуртка кафедри акушерства і гінекології №1 (керівник доцент Ляховська Т.Ю.) активно працювали протягом року, взяли участь і показали гарну підготовку у вказаних заходах.

18-19 квітня 2019 року в Івано-Франківському національному медичному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з акушерства і гінекології. У ньому взяли участь 3 студентки 5 курсу медичного факультету №1 Саула Наталія, Кизь Юлія, Щербак Надія. Олімпіада була гарно організована, включала завдання з оволодіння практичними навичками, ситуаційні задачі та віртуального пацієнта. В запеклій боротьбі Щербак Надія зайняла ІІІ місце.

Студентські наукові доповіді були представлені у медичних університетах Львова, Тернополя, Ужгорода, Харкова, Полтави.

Студентка 6 курсу медичного факультету № 1 Сорока Юлія стала переможцем 80-ї ювілейної міжнародної наукової студентської конференції в Львівському національному медичному університеті. Вітаємо Юлію з заслуженою перемогою!
15-17 квітня 2019 року відбулася XXІІІ міжнародна наукова конференція в м. Тернопіль. Гончаренко Анастасія, студентка 5 курсу медичного факультету № 1, посіла друге місце та нагороджена дипломом ІІ ступеня.

Сердюк Ярослав, студент 5 курсу медичного факультету № 1, нагороджений дипломом ІІІ ступеня за доповідь на 75-ій Всеукраїнській студентській науковій конференції, яка відбулася 28-29 березня в Українській медичній стоматологічній академії, м.Полтава.

Колектив кафедри акушерства і гінекології №1 щиро вітає всіх учасників і переможців олімпіади і конференцій та бажає успіхів у навчанні та вагомих здобутків у подальшій науковій діяльності.