Хірурги із різних міст України, об`єднавшись, повернули полтавку до повноцінного життя

20 травня 2020
961

19 травня 2020 року на кафедрі хірургічної стоматологічної та щелепно-лицьової хірургії з пластичною та реконструктивною хірургією УМСА завідувач кафедри, професор Давид Аветіков разом з аспірантом кафедри Віталієм Личманом та лікарем-ординатором Вадимом Додатком зробили досить складну операцію із видалення пухлино подібних новоутворень щелеп у відносно молодої пацієнтки із Полтави.

До операції також долучились колега з Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського, професор Володимир Бігуняк і лікарі-стоматологи із Черкас Олександр та Ігор Краснокутські, які безкоштовно забезпечили необхідним для здійснення операції матеріалом, якість якого не поступається іноземним аналогам.

Спільні зусилля висококваліфікованих фахівців, їхня небайдужість до вирішення проблем своїх пацієнтів повернули жінку до повноцінного життя (для утримання створеної вестибулярної стінки була вкрай необхідна ксеномембрана, ціна якої на сьогодні досить висока. Саме тут на допомогу і прийшли колеги з інших міст України), - всі разом і повернули жінку до повноцінного життя! Вона на шляху до одужання, а професор Давид Аветіков від душі висловлює вдячність шановним колегам за підтримку.