Любов до дітей об`єднала 1 червня всіх: ЗВО ПДМУ висловлює вдячність

01 червня 2022
390

1 червня 2022 року вперше в Україні безтурботний світ дитинства затьмарений війною. Але дорослі не були б люблячими і справжніми охоронцями своєї малечі, якби цього дня не консолідували свої сили, щоб міжнародне свято – День захисту дітей, по-справжньому відбулося і на Полтавщині, і діти відчули турботу і захист.

Так Полтавська обласна військова адміністрація вже зранку передала дітям, які разом зі своїми батьками змушені були, втікаючи від вибухів, тимчасово поселитися у студентських гуртожитках ЗВО ПДМУ подарункові пакети з солодощами та всілякими іншими смаколиками.

А Полтавська міська дитяча клінічна лікарня у своє відділення інтенсивної терапії отримала від Благодійного фонду «Барви» пульсоксиметр Maximo Rad 8 (CША). Він дає можливість проводити моніторинг вітальних функцій новонародженим та дітям під час проведення інтенсивної терапії та оперативних втручань.

Університет та лікарі висловлюють щиру вдячність Полтавській військовій обласній адміністрації та Благодійному фонду «Барви» за надану допомогу та прагнення допомогти дітям у цей день особливо по-святковому відчути смак дитинства.