«Шлях у світ майстерності»

04 лютого 2019
773

Ось вже протягом двох десятиліть стоматологи змагаються за право бути кращими професіоналами у започаткованому у стінах академії конкурсі «Шлях у світ майстерності». Цьогоріч конкурс лікарів-інтернів-особливий. Бо ж саме тепер йому виповнюється 20 років! А це означає 20 років вдосконалення здобутих ще на студентській лаві навичок і вмінь, 20 років пізнання нового у стоматологічній практиці і втілення його у свою роботу, а ще окрім того, 20 років яскравого захоплюючого стоматологічного дійства, коли на очах під руками кращих професіоналів народжується справжня чудо-сяюча посмішка зі здоровими білосніжними відновленими зубами!

До Полтави для участі у ювілейному конкурсі вже прибувають лікарі-інтерни з Харкова, Івано-Франківська, Дніпра, Кривого Рогу та багатьох інших міст України. Конкурс розпочнеться 7 лютого на базі клініки «Професорська стоматологія», яка і надасть робочі місця конкурсантам. Сучасне обладнання, всі види рентгенологічного обстеження, ендодонтичний мікроскоп, лікування під наркозом, високий інфекційний контроль, – це забезпечить всі вимоги учасників. На переможців чекають Дипломи, сертифікати учасників, нагороди від спонсорів.

8 лютого в Українській медичній стоматологічній академії в аудиторії №5, де відбудеться церемонія нагородження, стануть відомими їх імена!