Вітаємо з перемогою у престижному конкурсі

06 лютого 2019
1013

Українська медична стоматологічна академія, деканат стоматологічного факультету, кафедра українознавства та гуманітарної підготовки щиро вітають студентку стоматологічного факультету Ющенко Яну за ІІ місце в ІІІ етапі ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка. Студентку до участі в конкурсі підготувала доцент, зав. кафедри українознавства та гуманітарної підготовки Лещенко Т.О.

Тематика творчих завдань конкурсу пов’язана з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбутнє України, про яку мріяв і писав у своїх творах Тарас Шевченко.

2 лютого 2019 року відбувся ІV (Всеукраїнський) етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Учасники працювали над виконанням завдань відповідно до Положення конкурсу. Наша студентка, Яна Ющенко, добре впоралася зі складними завданнями фінального етапу. Результати будуть оголошені через два місяці. Сподіваємося на перемогу і на фінальному, Всеукраїнському етапі!

У цей день відбулося урочисте нагородження переможців обласного етапу. Вони отримали дипломи та цінні подарунки, а викладачі – грамоти Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації.