Кафедра дитячої стоматології - на допомогу захисникам України

06 травня 2022
430

З початку воєнної агресії росії у 2014 році кафедрою дитячої стоматології розпочата  активна волонтерська робота як на індивідуальному рівні  військовим, що знаходяться на лікуванні у військовому госпіталі, так і шляхом участі у загальноуніверситетських заходах, таких, як благодійна допомога військовослужбовцям у зоні проведення ООС.

З першого дня російсько-української війни кожен співробітник кафедри відразу ж долучився до допомоги силам Тероборони, ЗСУ та тимчасово переміщеним особам.

Співробітники кафедри та лікарі-інтерни також надають професійну допомогу нашим захисникам. Так, асистентом кафедри Казаковою К.С. спільно з лікарями-інтернами систематично проводиться стоматологічна санація вояків  4-ої стрілецької роти Військової частини А7310. Усі стоматологічні втручання проводяться на безоплатній основі.  

Командуванням військової частини на ім’я ректора університету , професора Вячеслава Ждана висловлена подяка  кафедрі, завідувачу, викладачам та лікарям-інтернам за організацію  кваліфікованої стоматологічної допомоги особовому складу.