Відбулась церемонія вручення дипломів здобувачам освіти ННМІ ПДМУ

05 липня 2021
1696

1 липня 2021 року відбулася урочиста Конвокація – 198 здобувачів освіти Навчально-наукового медичного інституту та Фахового медико-фармацевтичного коледжу підтвердили свій професійний статус і отримали  омріяні дипломи бакалавра та молодшого спеціаліста.

Відкрила захід і привітала ґрадуантів з успішним завершенням навчання директор ННМІ Жанна Кундій.

Ректор Полтавського державного медичного університету професор Вячеслав Ждан побажав вчорашнім здобувачам освіти світлого професійного майбутнього, щасливої життєвої дороги, не зупинятись на досягнутому та повсякчас удосконалювати свої знання, а головне – гордо нести звання випускника Полтавського державного медичного університету, який у цьому році святкує своє 100-річчя, і примножувати славу рідної Alma Mater.

Привітання та теплі напутні слова бакалаврам і молодшим спеціалістам лунали від адміністрації університету та медичної спільноти Полтавщини.

Слова вдячності прозвучали від випускників на адресу своїх наставників, адміністрації університету, інституту, коледжу, які були причетні до формування медичних фахівців.

Урочисто, під оплески та привітання бакалаври медсестринства, випускники освітньо-професійних програм Стоматологія ортопедична, Сестринська справа та Фармація отримали довгоочікувані дипломи й вийшли на широку дорогу практичної медицини та фармації –  у світ нових можливостей, мрій і сподівань.

Вітаємо випускників Навчально-наукового медичного інституту та Фахового медико-фармацевтичного коледжу ПДМУ, бажаємо кар’єрного зросту і наснаги в майбутніх звершеннях!