Пам`ятна зустріч у народному музеї ПДМУ

18 жовтня 2021
381

18 жовтня 2021 року ввійде в історію народного музею ПДМУ урочистим вшануванням військових медиків біля його оновленої до 100-річчя університету експозиції.

Ректор ПДМУ, професор Вячеслав Ждан,  перший проректор ПДМУ, професор Валентин Дворник  та проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Валерій Похілько привітали ветеранів військової медичної служби та викладачів кафедри медицини катастроф і військової медицини з Днем Захисників та Захисниць України.

«Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов`ю та підтримкою усіх, хто вас оточує і додає наснаги!» - написав їм у подарунковому екземплярі книги «Історія нескінченна», виданої до 100-річного ювілею університету, ректор ПДМУ, професор Вячеслав Ждан. Він вручив також Нагородні Знаки голові «Організації ветеранів ПДМУ» Віктору Лєбєдєву, в. о. завідувачки кафедри медицини катастроф і військової медицини Людмилі Гордієнко, заступнику зав. кафедри Віталію Колачинському, завучці кафедри Олександрі Полив`яній, старшому викладачу Валерію Рожнову та викладачці Анжелі Вільховій.

Подяку за вагомі здобутки у формуванні патріотичного ставлення до Батьківщини та професії військового медика у студентів та багаторічну успішну працю отримав викладач кафедри медицини катастроф та військової медицини Олександр Малинський.