В академії відбулося чергове засідання Наглядової ради «УМСА»

28 лютого 2020
600

27 лютого 2020 року в академії відбулося чергове 8-е засідання Наглядової ради

Ректор академії Вячеслав Ждан привітав учасників наради і зробив короткий аналітичний екскурс у навчально-науковий та лікувально-діагностичний процес у минулому 2019 році.

Зокрема, він зазначив, що попри успішного здійснення навчального процесу та забезпечення належних умов для заняття наукою, левова частка досягнення успіху у цьому належить перш за все самій Особистості. Від особистих зусиль кожного і всіх , як викладачів, так і студентів залежить майбутнє академії . А йому в УМСА приділяється багато уваги. Як результат, в академії чітка тенденція до зростання чисельності молодих науковців, аспірантів. І про це детально у своїй доповідях продовжили інформувати присутніх проректори з наукової роботи Ігор Кайдашев і проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Ігор Ксенз.

Вони акцентували увагу на пріоритетних напрямках науково-дослідної роботи у 2019 році, на розширенні міжнародної освітньої інтеграції та інш.

Учасники 8-го засідання висловили щирі побажання та внесли конструктивні пропозиції щодо подальшої плідної співпраці задля розвитку академічного освітнього простору та входження у Європейську медичну спільноту.