І етап Всеукраїнської олімпіади із клінічної анатомії і оперативної хірургії

03 червня 2022
380

На кафедрі клінічної анатомії і оперативної хірургії було проведено І етап Всеукраїнської олімпіади із клінічної анатомії і оперативної хірургії. у якому взяли участь 24 здобувачі освіти другого магістерського рівня вищої освіти за спеціальностями 221 «Стоматологія» та 222 «Медицина». Змагання передбачало командну роботу у складі хірургічних бригад із проведення оперативних втручань на біопрепаратах. Усі бригади виконували різні хірургічні втручання за результатами жеребкування. Оцінювання особистої роботи кожного учасника олімпіади проводилося за одним уніфікованим стандартом, який враховував теоретичні знання із клінічної анатомії і оперативної хірургії стосовно виконаної операції та рівень оволодіння хірургічною технікою.

Журі відзначила високий рівень підготовки конкурсантів, серед яких найкращі результати були показали Назар Копитько, Олександра Котельнікова і Софія Козацька (Дипломи І ступеню); Андрій Алефіренко, Оксана Мац, Таїсія Семеняк, Олексій Ткаченко, Анастасія Плешанова (Дипломи ІІ ступеню); Олександра Вербицька, Тарас Демченко, Єгор Єфіменко, Софія Іванова, Єгор Рибальченко (Дипломи ІІІ ступеню).

Колектив кафедри клінічної анатомії і оперативної хірургії вітає учасників змагання, бажає їм подальших успіхів та перемог.