Відбулося засідання Вченої ради УМСА

10 лютого 2021
1219

10 лютого 2021 року у форматі онлайн відбулося чергове засідання Вченої ради Української медичної стоматологічної академії.

Відкрив засідання ректор академії, професор Вячеслав Ждан.

З доповіддю про стан навчання і успішність студентів за І півріччя та завдання науково-педагогічних колективів кафедр Української медичної стоматологічної академії на II півріччя 2020 – 2021 навчального року виступив начальник відділу з науково-педагогічної роботи та організації навчально-наукового процесу професор І. Старченко.

Про підсумки державних атестацій лікарів-інтернів у 2020 – 2021 навчальному році, головні задачі та перспективи на майбутнє йшлося у доповіді проректора з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професора І. Скрипника.

Також був заслуханий звіт голови спеціалізованої вченої ради, професора П. Ткаченко про роботу спеціалізованої вченої ради Д 44.601.01 по захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) медичних наук зі спеціальності 14.01.22 – Стоматологія за 2020 рік та звіт завідувача кафедри пропедевтики ортопедичної стоматології, професора Д. Короля про виконання умов Контракту на посаді за 5 років.

Вчена рада розглянула конкурсні справи і прийняла відповідні рішення.