«Гарний фініш – це хороший старт!»

13 грудня 2019
826

«Гарний фініш – це хороший старт!» – саме в такому дусі відбулося підбиття підсумків реалізації молодіжного проєкту «Першокурсник УМСА».

За ініціативи ректора академії  Вячеслава Ждана вперше в Українській медичній стоматологічній академії створено молодіжний проєкт для першокурсників із метою покращення умов адаптації студентів до високих вимог навчання в академії та мотивації діяти і мати активну життєву позицію.

У форматі панельної дискусії учасники проєкту спільно з проректором з науково-педагогічної та виховної роботи, професором Валерієм Похильком та спеціалістом Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю академії Оленою Ромас обговорили амбітні плани першокурсників та результати участі в проєкті. Модератором зустрічі був куратор Школи студентського активу «Лідер УМСА» к.мед.н. Андрій Микитенко.

Проєкт реалізовано Школою студентського активу «Лідер УМСА» спільно з Центром управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю академії за підтримки управління у справах сім’ї, молоді і спорту міста та області, ГО «Нова Полтава», БО «Світло надії» та Української Академії Лідерства.