Батьки майбутніх абітурієнтів УМСА про вибір своїх дітей

18 лютого 2019
709

Сергій Миколайович Шлікер, м. Миколаїв: «Ми ніколи не впливали на вибір нашої доньки. Є речі, які вона повинна вирішувати самостійно. І хоча у нашій родині не було медиків і не йшлося про цю професію, Анна чомусь змалечку про неї мріяла. А от у виборі вузу ми їй таки допомогли. Маємо багато знайомих, сусідів, друзів, які високо оцінюють саме Українську медичну стоматологічну академію. Її випускники отримують диплом міжнародного зразка, і сама Академія — серед членів Міжнародної хартії університетів світу. Тож вибір наш цілком вмотивований».

Оксана Дмитрівна Вологжаніна, м. Кривий Ріг: «У нас тато — зубний технік, я — юрист. А от донька, Анастасія, вже з 5 класу мріє стати стоматологом. Ми багато читали в Інтернеті про УМСА, маємо багато гарних відгуків від знайомих, чули багато доброго від наших лікарів, також у минулому випускників Академії, про значущість цього навчального закладу. А найголовніше — існує таке поняття як «полтавська стоматологічна школа». Кажуть, що їй немає рівних. Тож і приїхали сюди на День відкритих дверей, аби на власні очі все побачити та познайомитися».

Надія Вікторівна Бондар, Луганська область, Кримінський р-н, смт. Краснорічинське: «Мрію про студентське життя для доньки Валерії. Ми з чоловіком вирішили, що найкраще обрати для цього Українську медичну стоматологічну академію. Адже він у свій час також її закінчив і все життя з вдячністю згадує свої студентські роки, викладачів, які його навчали. Він вважає, що Академія має найвищий рівень кваліфікації педагогів, говорить, що цьому відповідає навіть її статус. Адже це не університет, а єдина в Україні — медична академія. Її випускники дуже цінуються не тільки в Україні, а і за кордоном».

Сергій Володимирович Пухальс, Кіровоградська область, смт. Власівка: «Син Антон закінчує 11 клас. Дружина колись закінчила УМСА, тепер працює лікарем-наркологом і задоволена своєю професією. Син виріс під впливом її захвату перед студентськими роками в Академії. Грунтовні знання, висока професійна школа підготовки лікарів — ми у цьому впевнені, тому і готували Антона до вступу саме в УМСА. Вивчиться — продовжуватиме материну справу. Адже він також хоче вступати на медичний факультет».

Юлія Миколаївна Назаренко, Дніпропетровська область, м. Верхньодніпровськ: «Ми з чоловіком підприємці. А от донька Анастасія вже закінчує медичний коледж, зуботехнічне відділення і хоче далі вчитися тільки в УМСА на стоматолога! Вона багато зібрала інформації про цей вуз і це стало критерієм її вибору».