«Гідні визнання»: бібліотека ПДМУ запрошує на перегляд

08 лютого 2022
296

У 2022 році бібліотека ПДМУ продовжує роботу над створенням віртуальних бюлетенів серії «Гідні визнання», присвячених видатним українським лікарям-науковцям.

Наступний віртуальний бюлетень № 24 – «Гордість галузі» присвячений визначному вітчизняному вченому з Полтавщини, доктору медицини, професору, акушеру-гінекологу, заслуженому діячу науки УРСР – Григорію Федоровичу Писемському. Йому 7 лютого медична громадськість нашої країни відзначила 160-річчя від дня народження.

Професора Григорія Писемського відрізняли неперевершена ерудиція, уміння накопичувати та аналізувати досвід, доброзичливе ставлення до пацієнтів, невтомність і працелюбність, чудова діагностика та техніка при проведенні акушерських і гінекологічних оперативних втручань. Винятково талановитий викладач, у блискучій та доступній формі він зажди міг глибоко зацікавити темою і залюбки передавав усім охочим свої знання та досвід. Жодне цікаве явище наукового чи клінічного характеру не було ним не помічено, жодна наукова робота не залишалась без уваги і без всебічного обговорення.

Запрошуємо до перегляду! Буде цікаво!